*Ik ben Saskia Toonen – van der Sanden, getrouwd met Fred, moeder van twee geweldige dochters en geboren en getogen in Mill. 

Vanaf 1999 werk ik met mensen met een beperking. Dit doe ik met veel liefde, plezier en passie…deze drie uitgangspunten hebben er ook voor gezorgd dat ik de knoop door heb gehakt en me gestort heb op mijn grote droom: een eigen kleinschalige voorziening in de vorm van dagbesteding voor mensen met een beperking. Hoe geweldig is dat?? Ik vind het super. En wat helemaal gaaf is…ik doe dit samen met mijn lieve collega Bep. We zijn een heel goed team samen, zeg maar gerust een gouden team!!

*Ik ben Bep van de Ven, getrouwd met Theo Broeks en samen ouders van een dochter en zoon. 

In 1986 ben ik als leerling begonnen met de opleiding Z-verpleegkunde. Na een aantal jaren werkervaring binnen “het wonen” was het tijd om een nieuwe weg in te slaan en ben ik als begeleidster in de dagbesteding gestart. Inmiddels zijn we hierin ook alweer wat jaren verder en ben ik ontzettend blij met de stap die ik samen met mijn enthousiaste en gedreven collega Saskia heb gezet. Onze eigen voorziening voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen kijken naar mogelijkheden, interesses en wensen van de klant om te komen tot een zinvolle daginvulling. Deze stap heeft me al veel nieuwe kennis en inzichten gebracht. Het kan alleen nog maar mooier worden!

                                              

Joomla templates by a4joomla