Bij Sas en Bep biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking en mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Uit ervaring blijkt dat mensen vanuit diverse doelgroepen prima met elkaar kunnen samenwerken mits de juiste begeleiding geboden wordt. Een gemengde samenwerking zorgt voor aanvulling in elkaars kwaliteiten en beperkingen.

Wij bieden individuele ondersteuning aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking en mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. 

Mensen met en zonder indicatie kunnen bij ons terecht: 

*indicatie begeleiding groep (dagbesteding) en indicatie individuele ondersteuning vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning); wij hebben een overeenkomst met de gemeente, wij zijn gecontracteerd voor het bieden van dagbesteding en individuele ondersteuning op basis van Zorg In Natura. 

Ook mensen met een indicatie vanuit de WMO met een PersoonsGebonden Budget kunnen bij ons dagbesteding en/of individuele ondersteuning inkopen. 

*indicatie begeleiding groep (dagbesteding) en/of individuele ondersteuning vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg); mensen met een PersoonsGebonden Budget kunnen rechtstreeks bij ons dagbesteding en/of individuele ondersteuning inkopen. 

Wanneer mensen een Zorg In Natura indicatie hebben, moeten we in overleg met elkaar kijken of het mogelijk is om in onderaanneming van de hoofdaanbieder dagbesteding te mogen leveren. Wij hebben geen contract met het zorgkantoor om rechtstreeks Zorg In Natura te mogen leveren. 

*mensen zonder indicatie; de kosten voor ondersteuning komen voor eigen rekening van de zorgvrager.

 

Joomla templates by a4joomla